and sometimes, all you need is one.

hi ho. Tänkte uppdatera lite eftersom de är sista gången på typ 2 veckor jag skriver nu. Yäs typ. Åker till turkiet på lördag morgon. Så förbannant underbart. Dagen i dag har hittills bestått avv att packa,städa och se på One Tree Hill. Oh mycket kärlek. Felix kommer hit sen, så ska jga kanske träffa Ellen en sväng, eller imorn. Hm, what else?
Nja, får duga så. KAnske hinner skriva en stund imorn eller så. Så länge, farewell sweden!

maa

konstigaste reklamen ever?

Åkej, nu är de så att jag är en aning lost. Efter en ganska hård helg med lite sömn så tänkte jag att jag skulle vila upp mig lite framför Tv:n. Och visst vad de lika härligt som jag tänkt. Zappa runt & titta på egentligen ingenting alls. Animal Planet som alltid är lika häftigt med spännande djur. Tv 4 Fakta som alltid handlar om sånt som jag tycker är ap coolt men kan ingenting om.Halkar in på kanal 5, programmet övergår till reklam. Först ut reklam från MQ där folk är lyckliga & hoppar studsmatta samtidigt som olika märken svischar förbi. På tur står ett jätte billigt abonomang från 3 som du även får en musik mobil om du tecknar. Bra att ha, absolut. Och så, den konstigaste reklamen ever. På rutan framför mig uppträder två små gula plast tomtar(?), inte nog med det. Dom ligger i den väl kända stälnningen 69:an, pratar med konstiga robot röstar. Jag vet knappt vad dom säger, de är så konstigt alltihop. Men det jag lyckats snappa upp är ; Vad gör du med mig? -Jag vet inte? -Oh,fortsätt. MEN VA? Jag förstår ingenting! Två plast tomtar ligger på varandra & vill fortsätta med de dom nu gör. Om dom inte hade haft stela plast ben som står rakt ut hade de ju helt klart klassats som tomte porr! Lite förvånad & aningen ställd slutar reklamen lika snabbt som den börjat. Reklamen för Parlino måste nog vara, som sagt, konstigast ever!


går dag.

Det var någonting som fasta på mig,
något som aldrig helt försvann.
fan,fan,fan,fan, de skulle vart du.

inget alls.

hi you. Lite info om mina dagar så att säga.
Nae, orkar föresten inte.
Imorn, kanske.


Maa 

tanke

Smärtan & saknaden försvinner aldrig. Man bara lär sig leva med det.

Torsdag.

Idag är det torsdag & jag sitter o väntar på Felix. Vi ska se på film & bada har jag bestämmt.
Igår umgicks jag först med Helen, vi var nyttiga o var ute o gick. Sen gick vi hem till henne o var onyttiga, rökte lite pipa. Sen skulle Helen åka till stan, så jag gick hem. 10 minuter senare var Elin hos mig o vi prata
om allt o ingenting alls i min säng. Jag insåg att jag inte skulle få nån mat hemma, så vi gick hem till Elin o åt kassler. Elin & jag gillar inte kassler. Sen myste vi hela kvällen på Elins rum. Elin & jag har svaga hjärtan, så vi klarar inte av att göra så mycket. Tanken slog oss dock att vi skulle återuppleva gammla dar o åka till skolgården för att spela rinken. Men vi hade ingen att spela med, o jag kom inte ihåg hur man gör & Elin hade ingen boll. Plus att vi har svaga hjärtan så de blev inget av de.Jag åkte hem med hennes för stora cykel, sov, vakna och nu sitter jag här. Resumé av vad som ska vara mitt liv typ.

Over and out. M

Lalaa, dags att vakna!

Varför sover alla så lääänge?
Jag har vart uppe ap länge nu, har till och med nästan klippt gräset.
Jag vill att elin ska vakna nu & komma till mig:)
Ska kanske träffa Anna med flera idag, ta en farewell fika.
Får se hur dagen ser ut.

God kväll.

Shää & hej. Jag hade typ glömt bort att jag hade denna blogg, så de va la på tiden att uppdatera lite. Idag har jag lekt med Helen hela dagen, började med att jag ringde o väckte henne. Sen kom hon till mig o jag laga lite mat till henne. Sen åkte vi in till stan, gjorde mest ingenting alls. Sen åkte vi hem. Nu ska vi typ röka pipa snart, måste bara se lite Gilmore Girls först. Så bra, så nörd. Coming up, turkiet om 2 veckor. SÅ JÄVLA SKÖNT! Ehm, vad mer, inget alls egentligen. Räknade mina skor förut, 46 stycken^^ & jag alskar allihoppa av dom. Njää, dags att kila. På återseende.

maa

Turkiet o6